Borrel of Feestje?

foto wijn feestGeef je een gezellige borrel of feestje? En wil je een lekker, betaalbaar goed glas wijn schenken? Dat kan ik uiteraard geheel voor je verzorgen! Én ik zorg er ook voor dat dit heel makkelijk voor je gemaakt wordt, want ik hanteer de volgende simpele principes:

1. (Vanzelfsprekend) Een passend wijnaanbod!
Ik heb een aantal lekkere betaalbare en niet te zware wijnen die het altijd goed doen op borrels en feestjes. Wijnen die je prima door kunt drinken, maar die ook nog overeind blijven bij diverse hapjes, een buffet of een aansluitend diner.

Aanbevolen witte wijnen ..

Philippe Nusswitz Pélous blanc 2022 – € 8,95 – Fris, fruitig
Ruhlmann-Dirringer Pinot Blanc Réserve 2019 – € 10,95 – Soepel
Domaine Château de Chaintré Mâcon-Chaintré 2022 – € 14,95 – Verfijnd
Boyer-De Bar Sauvignon Blanc 2021 – € 9,95 – Rond vol

Aanbevolen rosé ..

Château du Rouët “Estérelle” rosé 2022 – € 12,95 – Klassiek Provence
Château du Rouët “Belle Poule” rosé 2022 – € 16,95 – Verfijnd Provence
(beide wijnen ook verkrijgbaar in magnum (= dubbele fles)

Aanbevolen rode wijnen ..

Integro Negroamaro Puglia 2020 – € 9,95 – Zomers
Azienda Agricola Altesino Rosso Toscana 2021 – € 14,95 – Toscane vol in je glas!
Mamete Prevostini Botonero Rosso di Valtellina 2021 – € 14,95 – Eens iets anders ..

Aanbevolen mousserende wijnen ..

Pizzolato Spumante Brut Prosecco – € 11,95 – Verfijnd met lichte bubbel
Ruhlmann-Dirringer Cremant “Poussière d’Étoiles” – € 14,95 – Lekker alternatief .. een fruitige cremant!
Yveline Prat Blanc de Blanc Brut Réserve Champagne – € 29,95 – Klassieke Franse champagne!

Heb je liever iets anders? Dat kan natuurlijk altijd! Op basis van je persoonlijke voorkeuren of perfecte aansluiting bij een buffet of diner kan ik altijd een advies op maat geven!

veel wijnflessen (copy right)

Foto: Jos Schuurman

2. Altijd genoeg van alles en nooit teveel!
Een bekend dilemma bij een borrel of een feestje is dat je vooraf nooit precies weet hoeveel mensen er komen en wat en hoeveel ze gaan drinken. Je wilt liever niet dat een lekkere wijn opeens op is of dat je na je feestje met een enorme hoeveelheid wijn blijft zitten die je zelf niet meer kan of wil opdrinken.

Ik maak het je makkelijk omdat ik zorg dat er van alle wijnen (wit, rood, rosé of bubbels) voldoende geleverd is en alles wat over is neem ik gewoon weer terug. Bijkomend voordeel hierbij is natuurlijk ook dat je dus alleen de wijn betaalt die gedronken is.

Uiteraard kom ik alles persoonlijk brengen en ophalen. Als het niet te ver is doe ik dit kosteloos en anders geef ik vooraf een indicatie van de bezorgkosten.

Rouet-73. Alle wijnen op temperatuur!
Ik zorg ervoor dat alle wijnen op de juiste temperatuur worden geleverd en geef ter plekke advies hoe je de wijnen het beste op die temperatuur kunt houden. Indien nodig kan ik ook koelers of koelbakken meeleveren en zorgen voor ijsblokjes.

foto wijn feest 24. Als je wilt, inclusief gebruik van mooie glazen!
Ook op borrels of feestjes vind ik het belangrijk dat wijn uit goede mooie en een beetje grote glazen wordt gedronken. Dit hoeft helemaal niet duur of ingewikkeld te zijn. Ik kan wijnglazen meeleveren, de kosten bedragen tussen de 30 en 50 cent per glas. Héél prettig bijkomend voordeel .. je hoeft ze niet af te wassen!

5. Indien nodig regel ik ook bier en fris!
Bier? Een tap? Een bar? Frisdrank? Ik kan het allemaal mee leveren!

6. Geen probleem om eventueel samen te werken met een cateraar!
Mijn ervaring is dat veel klanten wat grotere of belangrijkere feestjes uitbesteden aan een cateraar. Soms blijkt die cateraar niet over het juiste wijnaanbod te beschikken of wil je juist een persoonlijke wijnkeuze maken. Op basis van diezelfde ervaring merk ik altijd dat ik probleemloos kan samenwerken met bijna iedere cateraar. Dus schroom niet dit aan mij of je cateraar voor te leggen!

Tot slot: zoek je nog een mooie locatie voor je borrel of feestje? Ik ben al op veel plekken geweest, dus je kunt me altijd om tips vragen!