Wijn-Kado-Lijst

Ben je (groot) wijnliefhebber en geef je binnenkort een belangrijk feest en weet je nog niet wat voor kado je moet vragen? Dan is de Wijn-Kado-Lijst misschien een leuk idee!

Gaan jullie bijvoorbeeld trouwen, bereik je een mooie mijlpaal-leeftijd, een promotie of geef je “gewoon” een gezellig feestje? En heb je eigenlijk alles al wat je hart begeert? Dan blijft het lastig om voor je gasten een leuke cadeau suggestie te bedenken!

De ZekVinos Wijn-Kado-Lijst kan dan uitkomst bieden! De opzet is vrij simpel: we maken samen een lijst met mooie wijnen uit mijn assortiment die je graag zou willen krijgen. Je gasten kunnen vervolgens zelf en via mij een keuze maken uit de lijst en ik regel de rest. In overleg maak ik dan een kado-overzicht van de gekozen wijnen die eventueel tijdens het feest kan worden aangeboden. Na afloop regelen we samen de bezorging.

De Wijn-Kado-Lijst biedt alleen maar voordelen! Je hebt er zelf praktisch geen werk aan. Het is heel eenvoudig voor je gasten en iedereen kan binnen eigen (of gezamenlijk) budget een keuze maken en indien nodig geef ik daar verder advies bij. En jij krijgt alleen maar mooie wijnen die je graag wilt hebben en misschien zelfs serieus mooie flessen die je anders nooit zelf zou kopen.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Bel of mail me dan even op 06-54702721 of paul@zekvinos.nl