WijnAbonnement

Wijnabonnement -ZekVinos- 2015Een WijnAbonnement .. een leuke verrassing om te geven en uiteraard ook om te krijgen. Verrassend én makkelijk!

Wat houdt een WijnAbonnement precies in? Heel makkelijk! Gedurende een vaste periode krijg je iedere maand een aantal verschillende flessen wijn thuis bezorgd. Steeds weer andere wijnen, afgestemd op het seizoen en het moment en eventueel ook op je persoonlijke voorkeur. Zo kun je steeds wat anders drinken én proberen.

Voor het ZekVinos WijnAbonnement zijn er 3 variabelen:

  1. De duur van het abonnement: Je kunt kiezen uit een abonnementsperiode van 6 of 12 maanden.
  2. Het aantal flessen: Hoewel een abonnement van 6-12 flessen gebruikelijk is, is een abonnement mogelijk vanaf 2 flessen per maand.
  3. De gemiddelde prijs per fles: Het abonnement is mogelijk vanaf een gemiddelde prijs per fles van € 12,50

Korting bij een WijnAbonnement!

  • Bij een abonnement van 6 maanden geldt een korting van 5%. Dus neem je bijvoorbeeld een abonnement van 6 maanden, met 2 flessen van gemiddeld € 12,50 dan betaal je € 142,50
  • Bij een abonnement van 12 maanden geldt een korting van maar liefst 10%.
  • Dezelfde korting bij een nabestelling! Mocht er in het abonnement een wijn tussen zitten die je graag wilt nabestellen, dan kan dat uiteraard! Bovendien geldt dan dezelfde korting op die bestelling van de wijnen uit het abonnement gedurende de abonnementsperiode!

Bezorging ..
Voor de bezorging van de wijnen gelden dezelfde voorwaarden als bij alle bezorgingen van wijnen die ik verzorg. Kijk hier voor meer info over de bezorging en de eventuele kosten. Overigens gelden de hiervoor genoemde kortingen óók op de bezorgingskosten!

Wil je meer weten? Of een abonnement afsluiten? Neem dan contact met me op: paul@zekvinos.nl of 06-54702721.